Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

roštěnky s tatarkou

0.0
roštěnky s tatarkou

Potřebné ingredience

4 plátky roštěnky (jiné hovězí bývá suché), 2 cibule, sladká paprika, sůl.
tatarka a brambory jako příloha

Postup přípravy

maso naklepeme, osolíme a posypeme sladkou paprikou. na oleji zpěníme cibuli dozlatova (dost cibule - nešetřit, udělá to skvělý sos) a přidáme roštěnky. opečeme z obou stran, aby se maso zatáhlo a podlijem vodou, aby se nepřipalovaly - ale pozor - ne moc vody.. není to omáčka, ale jen sosík.. aby to nebyla samá voda. takže řekněme na 4plátky masa 1,5dcl-2dlc vody (já dělám v papiňáku, aby to bylo dřív). maso dusíme do měkka. omáčka se nehustí!! když je to hotové, podáváme s bramborem a navrch na maso tatarku.. je to fakt výborný. dobrou chuť všem!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jitka z Brna 15. 5. 2014, 22:37
8o| 8o| 8o| takhle zprasit kvalitní maso. ,-). Promińte dámy za komentář, ale bylo to silnější než slušné vychování.
gabinka192 11. 5. 2014, 11:15
(Y) (Y)užasný a rychlééé,moc nám celé rodině chutná!!!!
Mercedes 10. 10. 2009, 14:26
(Y) (Y)Míšo, díky za recept (Y) (Y), dneska jsem roštěnky vyzkoušela a byla to ooobbbrrrr mňmka ;-) Díky a určitě je ještě někdy zopakuji.Markéta
chochi77 12. 10. 2009, 13:14
@Mercedes to jsem ráda, že chutnalo (clamp) (pl) míša
Ilonáček 30. 8. 2009, 18:41
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie