(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
roštěnky s tatarkou
Potřebné ingredience
4 plátky roštěnky (jiné hovězí bývá suché), 2 cibule, sladká paprika, sůl.
tatarka a brambory jako příloha
Postup přípravy
maso naklepeme, osolíme a posypeme sladkou paprikou. na oleji zpěníme cibuli dozlatova (dost cibule - nešetřit, udělá to skvělý sos) a přidáme roštěnky. opečeme z obou stran, aby se maso zatáhlo a podlijem vodou, aby se nepřipalovaly - ale pozor - ne moc vody.. není to omáčka, ale jen sosík.. aby to nebyla samá voda. takže řekněme na 4plátky masa 1,5dcl-2dlc vody (já dělám v papiňáku, aby to bylo dřív). maso dusíme do měkka. omáčka se nehustí!! když je to hotové, podáváme s bramborem a navrch na maso tatarku.. je to fakt výborný. dobrou chuť všem!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jitka z Brna
(upraveno)
15. 5. 2014, 22:37
takhle zprasit kvalitní maso. . Promińte dámy za komentář, ale bylo to silnější než slušné vychování.
gabinka192
(upraveno)
11. 5. 2014, 11:15
užasný a rychlééé,moc nám celé rodině chutná!!!!
Mercedes
(upraveno)
10. 10. 2009, 14:26
Míšo, díky za recept , dneska jsem roštěnky vyzkoušela a byla to ooobbbrrrr mňmka Díky a určitě je ještě někdy zopakuji.Markéta
chochi77
(upraveno)
12. 10. 2009, 13:14
@Mercedes
to jsem ráda, že chutnalo míša
Ilonáček
(upraveno)
30. 8. 2009, 18:41